Vilka vi är

hog med produkttuber

 • VILKA VI ÄR

  Beconfident är ett svenskt företag med fokus på att hjälpa dig att behålla ett attraktivt leende och utmärkt munhälsa. Vi arbetar med välrenommerade experter inom munvård för att designa och producera innovativa och aktiva produkter i full överensstämmelse med gällande regelverk.

  Resultaten är säkra och effektiva hemvårdsprodukter du kan lita på.

 • VAD VI GÖR

  Allt vi gör på Beconfident fokuserar på att erbjuda dig de mest innovativa produkterna och verktygen för din munvård. Produkter som gör skillnad för dig som bygger på den senaste forskningen och trenderna. Friska tänder och tandkött är bra för ditt självförtroende men är också viktiga för ditt allmänna välbefinnande. Våra produkter har ingredienser som levererar både lokala och allmänna hälsosamma effekter.

 • HUR VI JOBBAR

  Beconfident är ett litet men agilt företag och vår affärsmodell är att styra hela produktutvecklings- och produktionsprocessen för att göra kvalitet. Från början till slut. Vår GMP- och ISO 9001-certifiering är planerad till april 2021. Det innebär att vi kan leverera det vi lovar och se till att våra produkter är säkra att använda. Vi använder endast naturliga råvaror från välkända leverantörer, tillverkare, paketerar och levererar alla viktiga produkter från vår svenskbaserade fabrik i Båstad i södra Sverige. Att ha allt under ett tak innebär mindre transporter, mindre avfall och ligger i linje med vårt mål att varje dag minska koldioxidutsläppen och följa miljö-ISO 14001.

 • TEAM

  Vi har en passion för munhälsa och vårt mål är att vara ledande inom detta område, där ett självsäkert leende inte bara är ett skönhetsuttalande, utan också bygger personlig inre styrka och bidrar till bättre allmän hälsa.

  Vårt nätverk av munvårdsexperter bidrar till våra spjutspetsprodukter och i kombination med vår passion och affärsdrift ger vi våra kunder förtroende.

Kundtjänst
Kundtjänst X